Flyttkartong 2:8



Uff, har just packat kartong nr två med sängkläder. Tycker att vi inte har så mycket, några byten till sängen plus några enstaka singelpåslakan men de fyllde en hel kartong och då fick jag ändå inte ner den oöppnade förpackningen... Galet svettigt var det, är hur varmt som helst nu. Solen lyser ju in i lägenheten från morgon till kväll. Borde nog öppna nåt fönster till.

Redan något år innan jag blev gravid såg jag ett erbjudande om barnböcker om djur på bondgården där man fick med djuren som ingår i böckerna (t ex en ko med kalv och tjur till "ko-boken") och kände redan då att de där böckerna SKA mitt/mina barn ha! Erbjudandet fanns i Sverigehäftet men det kändes ju himla löjligt att köpa hem böcker och leksaker som 20-åring utan barn..? Hur som helst så har jag jagat de där böckerna enda sen jag fick reda på att jag var gravid utan att lyckas. Men så, från ingenstans, ramlade ett papper ur Tomas kalsonkartong med inga mindre än djuren på bondgården! Lyckan är total och jag beställde givetvis välkomstpaketet på en gång! Se här!

Och så vår stackars bil då; lite repor på kofångaren men han hade missat extraljusen i alla fall. Tomas tycker bilen känns lite annorlunda att köra men ofta hittar man ju fel som inte finns när något hänt (å andra sidan sa han att han tyckte den gick bättre nu.. hm). Antar att det blir en skadeanmälan i alla fall så reporna bekostas om nu inget hänt med framvagnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0