Januari i kort sammanfattning

Gaah, jag hade laddat upp bilderna på bloggen för att lägga ut dem i ett forum, problemet är bara att jag laddar upp dem i storleken 600 dit, här på bloggen måste jag ha 500 så det var bara att ladda om dem. Och det finns ju roligare saker än att ladda upp bilder här..


Busefisen! ♥


På fest med en spännande kartong


Bakhasande i hallen


IdaT-bodyn, vet inte om det varit på bild i bloggen tidigare?


Plaska är stenkul!

 


Med verktyg blir det ännu bättre...


Men det gäller att inte få vatten i ögon (eller mun)


Älskade, älskade lilla fis! ♥


Det droppar i duschen! Dagen efter stod han i duschen och kissade. Det ska börjas i tid! Ståkissande alltså ;)


Russin! (pappa, känner du igen de två yttre tårna? Tycker de påminner om våra...)


Dålig uppdatering

Jag har inte haft lust för att blogga på ett tag, vet inte varför, antar att det tar för mycket tid från sånt som jag hellre vill göra just nu. =) Vad nu det kan vara, jag gör ändå inget vettigt, hehe.

Milton kryper inte än men han är bra sugen nu. Han kan sitta nöjt i två-tre minuter, sen lägger han sig för att stå på alla fyra eller träna armarna. Det har blivit ett rent helvete att byta blöjor, han vill för allt i världen inte ligga på rygg - helt onödigt, tycker den lilla herren. ;)

Nu för bara några dagar sen fick han helt plötsligt märken på skinkorna. Huden är bortnött på små, små fläckar, jag misstänker att det kommer från gåstolen men är inte säker. Han har alltid varit "fin" i rumpen så det kom väldigt oväntat. Och fort som sagt. Vi duttar på rikligt med zinksalva och försöker ha honom barrumpad så ofta det går, tur då att han helst vill ligga på mage!

Båda tänder i underkäken har tittat upp nu men det är väldigt sällan man får se de små grynen... Nu ser han i alla fall inte lika "dum" ut när han tuggar maten, haha!

I 11 nätter nu har Milton sovit i sin egen säng. Två av dessa nätter har han fått komma upp i min säng och amma, annars räcker det med att peta in nappen och buffa lite i rumpan så somnar han om på ett tjokick. Det hela började med att han en kväll vägrade ligga still och sova, efter en halvtimme trttnade jag på att ligga bredvid och bli sparkad i magen, petad och riven i munnen och allt annat en liten åttamånaders kan hitta på för att störa sin mamma, så jag la tillslut ner honom i sin säng tillsammans med Nalle Puh-aktivitetsdosan (en manick man sätter fast i sängen på ca 35x20 cm) sen gick jag till vardagsrummet och tittade på filmen jag och Tomas börjat titta på. Jag hörde hur han gruffade lite men snart blev det tyst och förblev så i flera timmar.

Jag brukar låta honom somna i min säng efter amningen för att sedan lägga över honom i spjälsängen efter några minuter, då somnar han om gott. Ikväll låg han åter och bara pillade (och gnuggade sig i ögonen) så jag la honom i sin säng och gick. Det var över en timme sen och jag har inte hört något än. =) Tänk att det skulle gå så smärtfritt! Även om det är mysigt att sova med lillskrutt bredvid så passar det mig inte, jag behöver hela min madrass för mig själv för att kunna sova gott.


Förra måndagen var vi iväg på babycafé. Trevligt även om Milton var lite blyg och vände sig från de andra bebisarna. I tisdags var jag och kompisen på babycafét här i byn. Hennes son är bara tre dagar äldre men kryper och går om man håller honom i händerna. Det märks att Milton blir inspirerad av honom för han försöker krypa och vill stå betydligt mer när vi träffat dem än när vi bara är hemma. Idag gick vi därför till Öppna förskolan igen, tyvärr var den minsta förutom Milton över året men men, lite mer krypig har han varit idag. Vi ska dit imorgon igen om vi inte sover över. ;) Det gjorde vi i onsdags...

Nej, nu får det räcka för idag. Lite bilder bara i nästa inlägg.

RSS 2.0