Sömn, vad är det?

Inatt som vi allihop väldigt dåligt. Först låg Milton och vred sig och verkade lite orolig i sin säng när jag lagt honom där för att själv sova så jag la honom på min mage så han fick somna så. Sen sov han bredvid mig. Senare under natten låg den lille skrutten och viftade med sina små ben i sömnen och jag som sover så lätt (sover, inte somnar...)vaknade titt som tätt. När han ätit andra gången gick jag  och la mig i gästsängen för att få sova ostört en liten stund... Två gånger till blev jag väckt innan det var dags att gå upp.

På Bvc kom vi fram till att vänta en vecka med vaccinationen så Mille hinner bli frisk först. Längd och vikt tog vi och nu är Milton 67 cm lång och väger 7710 gram. Jag tror gröten satt sig ordentligt på den lilla kroppen... =)

I bilen på vägen hem somnade Milton så vi tog en omväg så han skulle få sova en stund. Väl hemma och vaken fick han gröt och ville sova mer. Jag la mig bredvid och jag sov i två timmar, skrutt sov vidare i en halvtimme till. Stackars Tomas sov inget innan han åkte iväg till jobbet.

Trötta familjen.


Bus med morfar


Kommentarer
Postat av: Jenny

Kommer från en liten by norr om Falun så det är dit jag åker när jag ska "hem" Varifrån är du?

2009-10-28 @ 16:43:39
URL: http://frokenfranzon.blogg.se/
Postat av: Madicken

japp det är mina egna =)

2009-10-28 @ 16:49:59
URL: http://conler.blogg.se/
Postat av: Bella

Hej fin blogg du har=)

Vad sägs som att lägga till varandra på bloglovin?=)

2009-10-28 @ 17:18:20
URL: http://bbbellas.blogg.se/
Postat av: Sandra

Gud så söt han är den där Milton (:



Hoppas du hittar det du söker iallafall, det är ju sjukt frustrerande att åka runt och leta! Konserten var Green Day, grymt kul :D

2009-10-28 @ 19:32:13
URL: http://waffleinbelly.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0