Inte så mycket puré
Igår testade jag att ge betydligt grövre mat till Milleskrutt. Mums sa det lilla matvraket.
1 stor laxfilé
ca 2 dl ärtor
3 cm purjolök
Dela laxen i mindre bitar, koka upp med ärtor och purjolök. Koka i ca 10 minuter tills laxen är genomkokt. Mixa några sekunder. Tillsätt en tesked flytande margarin eller oliv-, raps- eller matolja. Servera med mosad potatis, ris eller minipasta (på bilden rispasta, finns i liten blå förpackning).
Frys in det som blir över i lagom stora portioner (blir 2-3 port).
1 stor laxfilé
ca 2 dl ärtor
3 cm purjolök
Dela laxen i mindre bitar, koka upp med ärtor och purjolök. Koka i ca 10 minuter tills laxen är genomkokt. Mixa några sekunder. Tillsätt en tesked flytande margarin eller oliv-, raps- eller matolja. Servera med mosad potatis, ris eller minipasta (på bilden rispasta, finns i liten blå förpackning).
Frys in det som blir över i lagom stora portioner (blir 2-3 port).
Kommentarer
Postat av: Jenny
Melker har hela tiden varit mer förtjust i mat med bitar i, ingen puréunge ;) Nu äter han det mesta om man bara delar i lite mindre bitar, helst vill han dock ha stora bitar som han kan hålla ordentligt och sitta och bita av
Postat av: Lii
Åh, vad bra! Det där ska jag absolut testa...
Det tror jag William hade gillat.
(Har lagt ut kyckling och mögelost hos mig idag ;) )
Skickade föresten paketet igår så du bör ha det på tisdag eller onsdag :)
Trackback