STACKARS MIG!

När jag böjde mig ner och la Milton i babygymmet hörde jag, som om man skar i frigolit, riiiiiiiiiiitsch. Och vad hade jag då på mig som gick sönder? Bara mina favoritbyxor. De som jag nästan sitter vid tvättmaskinen och väntar på när de tvättas. Just DE gick sönder (just därför?).

 

Och de gick ändå sönder innan jag åt så mycket marängsviss (som dock höll på att bli enbart sviss eftersom jag heeeeelt glömde marängerna till sista lagret) att jag trodde jag skulle spy. Och jag klarar av en hel del efterrätt ska ni veta.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Oh ja det är underbart att få ha honom en hel vecka,

nackdelen är dock att vi knappt ses den veckan han jobbar men det är smällar man får ta :)



Wii Fit är svinkul,

man har en Balance board som man står på som man väger sig på och så har man ställt in sin längd och ålder så kan man få ut BMI och vikten plus vilken Wii Fit ålder man har haha

Så finns det massor med Yoga övningar och muskelövningar (som är DÖjobbiga!) så fins det Aerobic övningar och balansövningar.

Det är mer lek än träning känns det som och det är bra för en lat jävel som mig :)

2009-09-24 @ 23:28:31
URL: http://emeliegrahn.blogg.se/
Postat av: Lii

Åh, det där har jag också varit med om (att favvobyxorna går sönder), men mina gick sönder inne på OKQ8(!!!) fattade ingenting innan min sambo berättade det för mig när jag kom ut i bilen igen hahaha... Var höggravid och vankade som en anka... Åh, vad vi skrattade när vi åkte därifrån.



Ha en underbar fredag :0)

2009-09-25 @ 07:26:48
URL: http://lii76.blogg.se/
Postat av: Bea

Ja, jag tycker att den visan är så fin! Men julsånger går väl lika bra? ;) Tror att barnen tycker om allt man sjunger egentligen =)

2009-09-25 @ 08:10:47
URL: http://beabofink.blogg.se/
Postat av: Anna

gott :)

2009-09-25 @ 12:10:56
URL: http://twilightdevil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0