Soveftermiddag



Idag gick vi upp sent. Jättesent. Jättesent för att vara vi till och med. Törs inte skriva vad klockan var men jag kan avslöja att vi skippade frukosten, satte oss i bilen och åkte till Nynäs och köpte pizza till lunch (brunch? middag?). Tomas åt sig lite för mätt på sallad och bröd i väntan på pizzan så han fick mer än halva sin pizza kvar till matlåda. Fiffigt värre!

På vägen hem fick jag välja väg ("höger eller vänster i rondellen?") och lyckades guida oss till tidernas poliskontroll. Eller ja, de tog folk från andra hållet och det var många de stoppat. Luriga hade de varit, stod precis runt en kurva där det är jävulskt svårt att hålla hastigheten hur gärna man än vill, från 70 till 50 km/h i en nedförsbacke där det verkligen skjuter på. En av poliserna måste i alla fall ha vädrat Tomas för han vände sig om och sköt mot oss, helt i onödan förstås.

Imorgon beställer jag fint väder hela dagen! Har ledsnat på de soliga förmiddagarna som övergår i moln och regn när vi går upp... Ska försöka ta mig ut till stallet och plocka ur stallskåpen i helgen. Det är en massa täcken och lindor kvar, gissa var de kommer hamna? Ledtråd, börjar på g och slutar på araget. =/

Imorse (nåja, vid elva men som sagt, vi var sena upp) ringde Volvia. De undrade när vi tänkt köra bilen till verkstan för att fixa reporna på kofångaren efter påbackningen på Tomas jobb förut. Tomas förklarade försynt att han helst avvaktade med det ett tag till eftersom "min flickvän är väldigt höggravid". Haha, väldigt höggravid, det är vad jag är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0