Måndag

Jaha då var man hemma igen... Sov länge, gick upp 11:50. Efter frukost åkte jag till stallet, tog ganska lång tid eftersom jag tog det lugnt. Jobbigt med vattenhinkarna nu när det är kallt. Förvisso nollgradigt idag (nu snöar det) men på nätterna tycks det vara kallare, var fullt med is längs kanten i hinkarna.

Mamma föreslog att Lokie kunde åka hem till dem vid påsk och det kanske inte är ett så dumt förslag trots allt. Gäller bara att få tag på en transport, att hyra från företag över en hel helg är ju inte så billigt... Det står en fin vid stallet, förhoppningsvis kan vi få låna den.

Eftersom jag är sjukskriven nu och har semester och havandeskapspenning framöver så ska vi ställa av och sälja 740:n. Godkännande från banken har vi fått, väntar med att genomföra köpet ett tag dels då vi har kvar lägenheten till sista maj samt att räntorna sägs vara på gång att sjunka lite till och det vore ju fint att tima det. Ska dock börja röja lite skrot vi har, dumt att ta med sig sånt till ett hus där det får plats ännu mer skräp, då blir vi ju aldrig av med det, hehe.

Känns som magen vuxit två storlekar under helgen trots matbrist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0