En bukett



Fick blommor av Tomas inatt. Roligare än rosor! Som ni ser i bakgrunden har det snöat lite till. Eller ja, det snöar fortfarande men jag är glad ändå, oavsett om det snöar idag så är våren i alla fall på gång!

Inatt ska vi göra en prinsesstårta som jag ska ta med till jobbet, ska dit en snabbis imorgon och säga hejdå, lämna nycklar och hämta tofflorna (som egentligen borde hamna i soppåsen direkt). Ska försöka göra några figurer av mandelmassan som är kvar sen jul (blev aldrig några grisar i julas, hade varken tid eller lust) för att göra det hela lite roligare.

Högst upp på min önskelista just nu står en tillbringare som rymmer mer än en liter. Gör en massa "smaksatt vatten" eftersom jag dricker väldigt mycket för tillfället. Dels så tror jag att jag börjat samla vatten i åtminstone underbenen, får schysta linjer efter de slitna strumporna där resåren knappt håller dem uppe, och just det skulle visst motverkas av att man drack mycket vatten samt att det visst var bra om jag drack mycket vatten dagarna innan 3D-ultraljudet (fråga mig inte varför, det borde väl räcka med att jag är kissnödig just ?) Hur som helst så får jag fylla på min lilla literstillbringare för varje glas jag tar. Just nu citron, ikväll tänkte jag prova honugsmelon, hoppas det blir smarrigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0