Pinna på du bara

Idag har det nog blivit lite för mycket motion för min kropp. Först sju timmar på jobbet, en förvisso lugn dag men oftast är man på väg till eller från något. Direkt efter att jag slutat åkte Tomas och jag till stallet, Tomas hjälpte mig ta ner tre balar spån (ny pall, sex balar på höjden blir en del, speciellt när man själv inte mäter så många centimeter över havet) och fixade handtaget på Lokies ena vattenhink som han böjt till igen, nu sist hade morgonpersonal hittat honom med hinken fastsittande i täcket. Undrar hur han lyckas... Lagom till jag var klar med stallsysslorna kom stallvärden för att ha insläpp. Eftersom vi inte är så många i stallet nu har hon jättemycket att göra den här veckan vilket ger mig lite dåligt samvete (helt utan anledning, jag har redan tagit flera extrapass utöver mina timmar medan det finns andra som absolut inte tar mer än sina timmar) så jag hjälpte henne in med hästarna.

Fick låna tömkörningsgjord av en i stallet och testade hur Lokie funkar med sådan. Först gick vi en liten vända ute för att han skulle fatta att han går först, matte kommer sen. Efter det gick vi in i ridhuset och pysslade i säkert 30 minuter. När vi lämnar ridhuset känner jag helt plötsligt hur galet trött jag är i ryggen. Snacka om att sluta i grevens tid. =P Nu återstod ju bara att plocka undan allt, åka och ställa bilen hos svärföräldrarna/blivande huset och gå hem. På vägen hem kom jag på att jag glömde körpisken mitt i ridhuset. Den ligger kvar där för inte fan tänkte jag vända om bara för den. Känner någon att det var väldigt besvärligt att den låg där så erkänner jag ju villigt att det var jag som slarvat.

Sitter nu i badet med laptopen på en stol. Badar inte för att tina, det räcker att kliva in i lägenheten (eller för all del gå upp för trapporna till lägenheten) för att likstelheten ska släppa, men det är skönt för min trötta länd.

Två jäktiga dagar framöver men det känns uthärdligt i dagsläget. Om lite drygt en timme börjar andra avsnittet av The Mentalist, undrar om jag ska äta före eller till programmet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0