Mintkaka
Mintkaka
2 ägg
1 & 1/4 dl socker
100 g smör
100g choklad (60% kakao)
1 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
5-10 droppar pepparmintsolja
Vispa ägg och socker med elvisp luftigt. Smält chokladen, gärna i vattenbad, och blanda ner smöret. Blanda alla ingredienser tillsammans i en bunke.
Gräddas i 220 grader längst ner i ugnen i ca 10 minuter.
2 ägg
1 & 1/4 dl socker
100 g smör
100g choklad (60% kakao)
1 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
5-10 droppar pepparmintsolja
Vispa ägg och socker med elvisp luftigt. Smält chokladen, gärna i vattenbad, och blanda ner smöret. Blanda alla ingredienser tillsammans i en bunke.
Gräddas i 220 grader längst ner i ugnen i ca 10 minuter.
Kommentarer
Trackback