Candy

Mina gossar sover än. Tomas är ursäktad, han var uppe och lämnade volvon på verkstan klockan 7. Äntligen ska vi få reporna på kofångaren fixade efter att den blev påkörd på Tomas jobb i april! Det har liksom inte blivit av innan med tanke på att vi hade ett barn att föda och sen under sommaren är det ju skönt att ha en bil hemma... De trodde att det skulle ta fem dagar att fixa det där, helt galet, man ser knappt reporna!

Lillfisen har för första natten i sitt liv sovit lite halvdåligt, konstigt med tanke på att han inte sov någonting igår under dagen.

Jag drömde så obehagligt inatt. Jag hörde hur något lät konstigt i huset när vi skulle sova och gick för att kolla vad det var. Det visade sig att vi haft inbrott, tjuven hade gått in genom ytterdörren och ut genom altandörren. Jag låste ytterdörren och skulle stänga altandörren då en annan tjuv kommer mot mig. Med sig hade han ett gäng lastbilar - de skulle verkligen tömma huset! Jag försökte övertala honom om att han inte fick ta något av oss men den fan vägrade ge sig. Jag vaknade och var alldeles illamående.


Kommentarer
Postat av: Raija

Drömmar kan var så verkliga och så vansinigt knäppa. Tolka? Du är rädd om din familj och ert hem. "Mitt" hem är min borg :)

2009-08-26 @ 00:24:49
URL: http://www.metrobloggen.se/AuyrRaija

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0